Sponsored Link

Monday, September 17, 2012

Apa dalam Fikiran?


Auzubillahi minas syaitanir rajim Assalamualaikum... Bismillahirrahmanirrahim...

Terasa banyak nak cerita...but in the same time rasa tak nak tulis apa-apa dalam blog ni???

Huh...macam mana tu?

Aduyai.....hmmm.......

diri sekarang cam zombie ade juga kot sejak dua menjak ni, tengok tv cam takde perasaan, cam gaya tengok dinding, orang cakap cam dengar tak dengar, too occupied with own thinking...hmm...

sekejap demam, sekejap selsema, sekejap batuk, makan ubat, tapi datang balik...uhuk....sakit kepala lagi...

Aduyai....apa kena nie...

so many thing inside my mind....

sampai tak tahu nak kejar yang mana satu dulu....

FOCUS!FOCUS!FOCUS!

Terima kasih, Thank You, Syukran, Arigato, Shieh Shieh, Rumba Nandri, Kamsahamnida for reading this entry. Please do come again.

2 comments:

  1. Assalamualaikum Warahmatullah,
    Tima kasih bebanyaklah kerana sudi singgah dan follow blog saya yang dah bersawang tu. InsyaAllah memang banyak nak cakap, tapi nak menunulis nya tak sempat. Sorrylah saya berbahasa Inggeris kerana ramai tetamu blog datang dari America..mana tau kalau ada peluang berdakwah dengan dia orang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam terima kasih banyak untuk sis kerana sudi share lots of things from different perspectives...:)...semoga Allah pemudahkan dan diberi ketabahan dalan mencapai cita-cita sis...insya Allah...terima kasih kerana sudi menjengah ke blog yang tak seberapa ni...:).no problem with english...I can improve my english also :)

      Delete

Terima kasih, Thank You, Syukran, Arigato, Shieh Shieh, Rumba Nandri, Kamsahamnida: Komen anda sangat dialu-alukan dan dihargai :)

My Babbling

Advice (32) Akhlak (42) Al-Quran (25) Allah (20) Awal Muharam (9) Belief (15) Books (41) Brain Food (16) Characteristics (29) Critical Thinking (26) Dakwah (88) Death (20) Dialogues (19) Doa (19) Dua' (14) Education (54) Family (35) Father (11) Friendship (30) Hadith (20) Health (57) Jokes (87) Knowledge (76) Life (90) Love (77) Lyrics (127) Man (33) Marriage (67) Motherhood (11) Motivation (77) My Reading (42) My Stories (224) Parents (14) Personality (19) Poem (45) Prayer (15) Prophet Muhammad s.a.w (15) Qoutes (79) Ramadhan (14) Real Life Story (16) Relationship (23) Religion (46) Sarcasm (18) Sarcastic (14) Short Story (76) Song (28) Tarbiyah (120) Tazkirah (109) Think out of the box (22) Where To Eat (7) Where to Go (3) Woman (56) Words (34) Work (14)