Sponsored Link

Wednesday, March 26, 2014

Fares Albi Nadak (Arabic & Romanized Form) & (English & Malay Translation)




 Auzubillahi minas syaitanir rajimBismillahirrahmanirrahim...Assalamualaikum...

Dah lama tak post ape2 video...lalalala..ni layan lagu arab lagi...huhu..lagu ni dah lame...ingat-ingat mase blajar dulu, tapi lepas tu terus lupa...tak ingat nama atau tajuk lagu...huhu...jumpa sekali lagi cause of random chances....seriyes lagu ni sangat jiwang...tapi best...hmmhuahahaha...
tapi saya suka...pembaca macam mana?...jeng jeng jeng...suke hatilah....nak suke atau tidak...

Anyway...tak macam Pascale...info penyanyi cube jgak cari tapi tak jumpe...yang tahu namenya hanyalah Fares...ada versi perempuan Amal Hijazi yang nyanyi...tak pasti mane satu nyanyi dulu..rasenya Fares...
agaknye budak2 yg belajar kat middle east sana lebih tahu kot...huhu..
Ok video no saya buat same...ada versi arab dan romanise..dan juga alih bahasa dalam bahasa inggeris dan juga melayu..woweeee....terima kasih pada semua translator (tt is all the blogger dan juga translation website) ^^..ada banyak so tak boleh nak link kan balik...uhuhu...nak alih bhasa die check kat you tube about ok...ade disitu...^^

okaylah Chow...enjoy...^^


Terima kasih, Thank You, Syukran, Arigato, Shieh Shieh, Rumba Nandri, Kamsahamnida for reading this entry. Please do come again.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih, Thank You, Syukran, Arigato, Shieh Shieh, Rumba Nandri, Kamsahamnida: Komen anda sangat dialu-alukan dan dihargai :)

My Babbling

Advice (27) Akhlak (40) Al-Quran (24) Allah (19) Awal Muharam (9) Belief (14) Books (41) Brain Food (16) Characteristics (29) Critical Thinking (26) Dakwah (88) Death (20) Dialogues (19) Doa (17) Dua' (14) Education (53) Family (34) Father (11) Friendship (30) Hadith (20) Health (56) Jokes (87) Knowledge (76) Life (90) Love (77) Lyrics (127) Man (33) Marriage (67) Motherhood (11) Motivation (76) My Reading (42) My Stories (222) Parents (13) Personality (19) Poem (45) Prayer (15) Prophet Muhammad s.a.w (15) Qoutes (79) Ramadhan (14) Real Life Story (15) Relationship (23) Religion (46) Sarcasm (18) Sarcastic (14) Short Story (76) Song (27) Tarbiyah (119) Tazkirah (108) Think out of the box (22) Where To Eat (7) Where to Go (3) Woman (56) Words (34) Work (14)