Sponsored Link

Monday, January 13, 2014

Al kisah hari ini...

Auzubillahi minas syaitanir rajim Bismillahirrahmanirrahim... Assalamualaikum...

Salampara pembaca ang dikasihi sekalian.

Hmm hari ini...huhu malas nak pergi ke kelas...ya angin malas sudah datang...

hehe...bukan selalu (ayat nak kurangkan rase bersalah..huhu)...

ada projek yang boleh siapkan di rumah...(so buat di rumah ajerlah lah)...<--- lagi ayt mengurangkan rase bersalah...wahaha...

anyway tengah hari ini kene kejar ke temerloh banyak bende nak diselesaikan....kejar ke bank...

Barang pun banyak nak kene beli...Ibu ku sayang tak ikut...jadinyer kene la berkejaran sendirian...huhu

dah lama tak menulis sesuke hati...this is what my blog used to be...tapi lame2 malas nak tulis...entah kenape...

patutnye memang kene buat macam ini:



Pending travel post pun banyak...masih tak siap-siap, patutnya siap dah....

Too Much procrastination!!!

Kadang bila ade peluang nak bukak tak tahu nak tulis ape...bila lappy tak depan mate...banyak lah ide mencurah-curah....

bile lappy ade di depan...kosong....tak tau nak tulis ape...huissssssshh...apeke halnye kome nie...

Banyak bende difkirkan...perkara atau bende nak buat takut takut....macam2 fkir....

boleh ke atau tidak???

betulke bende aku nak buat ni?

bukan terror sangat pun....masih bertatih lagi...

"Tidak ade orang pandai buat segalanya, dan juga tiada orang yang tidak pandai dlm ape-ape pun."

Nak beli mesin pun pekey banyak kali....dulu sebab takde duit...now ade duit...fikir pulak lagi....


Arghhhhhhhhhhhhhh......Sampai disini sahaja...

SAYA yg sekarang Tengah BANYAK Berfikir!!

 Terima kasih, Thank You, Syukran, Arigato, Shieh Shieh, Rumba Nandri, Kamsahamnida for reading this entry. Please do come again.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih, Thank You, Syukran, Arigato, Shieh Shieh, Rumba Nandri, Kamsahamnida: Komen anda sangat dialu-alukan dan dihargai :)

My Babbling

Advice (27) Akhlak (40) Al-Quran (24) Allah (19) Awal Muharam (9) Belief (14) Books (41) Brain Food (16) Characteristics (29) Critical Thinking (26) Dakwah (88) Death (20) Dialogues (19) Doa (17) Dua' (14) Education (53) Family (34) Father (11) Friendship (30) Hadith (20) Health (56) Jokes (87) Knowledge (76) Life (90) Love (77) Lyrics (127) Man (33) Marriage (67) Motherhood (11) Motivation (76) My Reading (42) My Stories (222) Parents (13) Personality (19) Poem (45) Prayer (15) Prophet Muhammad s.a.w (15) Qoutes (79) Ramadhan (14) Real Life Story (15) Relationship (23) Religion (46) Sarcasm (18) Sarcastic (14) Short Story (76) Song (27) Tarbiyah (119) Tazkirah (108) Think out of the box (22) Where To Eat (7) Where to Go (3) Woman (56) Words (34) Work (14)