Sponsored Link

Monday, April 23, 2012

Satu Malam Di Pavilion October 2010 :)


Assalamualaikum...

Izinkan saya mencoretkan lagi kenangan masa lalu yang tidak pernah saya coretkan dalam blog di FB dulu sebab tiada kesempatan. Setiap kali jumpe adik Hazli, rindu nak keluar malam-malam macam ni...tapi rasenyer cam dah tak boleh...huhu entahlah....Anyway, saya rasa macam tak pernah upload gambar ni dalam facebook mase pernah active dululah, tak tahu kenape ataupun pernah..entahlah tak ingat dah...this one sempena celebrate birthday 2 org (on the 29th + 30th)..hmm tengok cerite ape pun saya dah tak ingat ler, tapi memang midnight kot rasenyer...:)...but enjoy...appreciate the moment and fun ^__^.

There was a place when I go to Pavilion, like to have dinner or lunch there, Thai Express: not too expensive + good Food, but last time I go, it's close, not sure for renovation or for what...Anyway saya dah lama tak pergi sana...so no idea...:(

Enjoy the pictures and moment ^__^. Source: Taken by My Nokia N73


GurlGurl + Boboi ???



Yummy delicious
  
At Thai Express


Kuey Teow yg Best




Minum Capuccino at Coffee house...



Kat escalator aku pun nak ambek...:)

ada org tu kate selalu rindu nak keluar, tapi tak ajak keluar pon...
huhu...mak dah tobat tak mahu keluar malam boleh tak? yakah? :p

2 org tu poster additional :)

"The Other Girls"


 

 

"Cuti-Cuti Sahabat"

"Life as we Know it 2"

No comments:

Post a Comment

Terima kasih, Thank You, Syukran, Arigato, Shieh Shieh, Rumba Nandri, Kamsahamnida: Komen anda sangat dialu-alukan dan dihargai :)

My Babbling

Advice (27) Akhlak (40) Al-Quran (24) Allah (19) Awal Muharam (9) Belief (14) Books (41) Brain Food (16) Characteristics (29) Critical Thinking (26) Dakwah (88) Death (20) Dialogues (19) Doa (17) Dua' (14) Education (53) Family (34) Father (11) Friendship (30) Hadith (20) Health (56) Jokes (87) Knowledge (76) Life (90) Love (77) Lyrics (127) Man (33) Marriage (67) Motherhood (11) Motivation (76) My Reading (42) My Stories (222) Parents (13) Personality (19) Poem (45) Prayer (15) Prophet Muhammad s.a.w (15) Qoutes (79) Ramadhan (14) Real Life Story (15) Relationship (23) Religion (46) Sarcasm (18) Sarcastic (14) Short Story (76) Song (27) Tarbiyah (119) Tazkirah (108) Think out of the box (22) Where To Eat (7) Where to Go (3) Woman (56) Words (34) Work (14)