Sponsored Link

Sunday, October 21, 2007

In memories.


assalamualaikum…
alhamdulillah…pada pukul 4.30 pm ku sampai di KL…di rumah sewa ku di taman melati…
back to working world…hemmm…Runah_laily3_ed
during raya…lots of best thing happens…
To NORLIDA N ADLI…SELAMAT PENGANTIN BARU…MOGA BERBAHGIA HINGGA KE AKHIR HAYAT…
AND TO MY DEAREST CHILDHOOD FRIEND AS I REMEMBER…CONGRATULATIONS ON UR ENGAGMENT…ANA UCAPKAN SEMUA SELAMAT BELAKA…
and bagi yg coming to…insya ALLAH kalau ade rezeki…adalah kome datang bawak hadia besar…kuikui
tahun raya sakan…tak pernah pegi raya cam ni…and mira you the bestlah…kita berdoa agar dicepatkan jodoh..hehehe yg soleh dan baik…
UDIN and Mujahid selamat kembali ke malaysia
dan ma…cepat habiskan pelajaran balik semula sini dengan ustaz…hehehe…
dan encik Adam…entah ape kome nak kata…
dan cousin kome…tak tau gak nak kata ape
tuk yati…kome tak lupe janji
dan laili…rehat …makan ubat…jgn demam
to all my friends yg pegi beraya hari tu…time kasih lagi…
makes me think miss so much want to be student again…nothing to worries…just study and study,,,hahaha…but again…i have a mission and i must complete it …ganbatte laily san…
all the best to all ex SMAC 98 and ex SKBB 93…
..till next time…
p/s: relaku menunggumu…relaku mengejarmu… : )

3 comments:

  1. Adam says:
    October 31st, 2007 at 6:44 am - Edit
    RELAKU PUJUK -SPIDER-

    ku dikejar bayang-bayang resah,
    bila hatimu masih tak berubah,
    enggan di punah, dan di penjara,
    belaian cintaku ini….

    aku bukan lelaki yang tewas,
    bisa meradang walau ku di tolak,
    bila di uji, kanan dan kiri
    kau kan tetap ku miliki,

    tiada lafaz yang lebih agung,
    kalimah cintamu,
    yang ku tunggu-tunggu,
    biar jasadku yang menanggung,
    permainan darimu,

    rela ku pujuk

    janganlah kau salahkan aku,
    terus memburu menawan cintamu,
    daku percaya…sedikit masa
    kau kecundang

    …akhirnya

    usahlah kau bersedih
    di hadapanmu aku hadir,
    memadam resah dan curiga
    dari hatimu…

    apa yang kau ingini,
    bisa kau tolak dan berlari,
    setelah aku…
    tanamkan…
    azimat ku…

    ReplyDelete
  2. MyRa says:
    November 12th, 2007 at 4:54 pm - Edit
    em…let me guess who r u waiting 4?? hehe

    ReplyDelete
  3. MyRa says:
    November 12th, 2007 at 5:01 pm - Edit
    yelah…almost 3 yrs x braye sakan…dan2 jek thn ni smpi ke pagi beraye…hehe!
    Ntah bla la lg blh braye mcm 2…next yr confirm 2 org dh blk umh mentua..huhu
    Nway, sweet moment ms kt spital,ingt la x?? msg2 nmpk macho alih2 lintang pukang belari, ko jelah maintain lai…kah3
    unexpected thinking..klakor sgt rsnyer

    ReplyDelete

Terima kasih, Thank You, Syukran, Arigato, Shieh Shieh, Rumba Nandri, Kamsahamnida: Komen anda sangat dialu-alukan dan dihargai :)

My Babbling

Advice (30) Akhlak (41) Al-Quran (25) Allah (20) Awal Muharam (9) Belief (14) Books (41) Brain Food (16) Characteristics (29) Critical Thinking (26) Dakwah (88) Death (20) Dialogues (19) Doa (18) Dua' (14) Education (53) Family (35) Father (11) Friendship (30) Hadith (20) Health (57) Jokes (87) Knowledge (76) Life (90) Love (77) Lyrics (127) Man (33) Marriage (67) Motherhood (11) Motivation (76) My Reading (42) My Stories (223) Parents (14) Personality (19) Poem (45) Prayer (15) Prophet Muhammad s.a.w (15) Qoutes (79) Ramadhan (14) Real Life Story (15) Relationship (23) Religion (46) Sarcasm (18) Sarcastic (14) Short Story (76) Song (27) Tarbiyah (119) Tazkirah (108) Think out of the box (22) Where To Eat (7) Where to Go (3) Woman (56) Words (34) Work (14)